Pagina nueva 1

“DIÒDES I TRANSISTORS” és un projecte audiovisual en el que, mitjançant l’ús de les imatges tractem mostrar sensacions, sentiments, punts de vista, i tota classe d’experiències abstractes.
Amb aquesta premissa naix i expandeix el seu camp d’actuació amb una intenció multidisciplinar que intenta englobar tant els referents del món del cinema, com de les altres arts. Explorant sobretot i d’una forma molt clara les relacions existents entre la música, l’arquitectura, la pintura, l’escultura i tots aquells altres móns que ens permeten comprendre el nostre voltant. L’estètica no es una finalitat, si no una conseqüència. Les imatges no busquen el plaer estètic, l’existència d’aquest sol es circumstancial a la idea que es transmet.
Les nostres experiències visuals tenen dos vessants. En una tractem temes que surten per la necessitat de mostrar-se per ser comprés, en aquests casos “DIÒDES I TRANSISTORS” treballa de forma individual. En l’altra, seguim un procés de col·laboració amb altres unitats artístiques. Mitjançant el diàleg i la posta en comú de idees s’elabora un pla d’actuació que estiga al servei del receptor. Tot açò sempre des de l’experimentació personal. Una buscada de nous móns que tal volta existeixen, però que nosaltres no coneixem.


“DIÒDES I TRANSISTORS” és Pedro Blázquez Espí.... però també són “Pau, Raül, Tania, Jordi i moltes més persones que m’estime”.